FAQ

Veelgestelde vragen

Bij Fietsophangsystemen.nl bieden we een breed scala aan fietsophangsystemen aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze producten omvatten onder andere wandgemonteerde haken, plafondgemonteerde liften, verticale ophangsystemen en vloerstandaarden. Je vindt minimalistisch design en complete liften bij onze producten. Daarnaast zijn er diverse accessoires, zoals standaarden voor je tablet of laptop. Zo hoef je niet eens meer de deur uit met je fiets.

Ja, onze fietsophangsystemen zijn ontworpen om compatibel te zijn met verschillende soorten fietsen, waaronder stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen en elektrische fietsen. Onze systemen zijn verstelbaar en kunnen worden aangepast aan de afmetingen en het gewicht van jouw fiets. Per product staan meestal ook maten en gewichten vermeld, zodat je direct ziet of je ook jouw fiets ermee ophangt.

Ja, onze fietsophangsystemen zijn ontworpen met het oog op eenvoudige installatie. Hoe eenvoudig je een fietsophangsysteem installeert hangt natuurlijk af van het product. Bij de meeste van onze producten vind je zowel online als bij je bestelling instructies voor het monteren. Kom je er niet uit? Dan mag je ons altijd mailen via support@fietsophangsystemen.nl.

Ja, absoluut! Jouw fietsveiligheid staat bij ons voorop. Onze fietsophangsystemen zijn ontworpen met duurzame materialen en getest op veiligheid en betrouwbaarheid. Ze bieden een stevige en stabiele ondersteuning voor jouw fiets, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je jouw fiets veilig kunt ophangen zonder risico op beschadiging.

Bij Fietsophangsystemen.nl streven we naar de tevredenheid van onze klanten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met jouw aankoop, bieden we een retourbeleid aan. Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons opnemen om de retourprocedure te starten. Houd er rekening mee dat het product in goede staat moet verkeren en in de originele verpakking moet worden geretourneerd.

Heb je nog andere vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice via support@fietsophangsystemen.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.

Ben jij er klaar voor?