Onze merken

De merken van Fietsophangsystemen

Fietsen kunnen we allemaal en doen we (bijna) allemaal. Maar toch gebruiken we onze fiets de meeste tijd helemaal niet. Dan staat hij al gauw in de weg. Bij Fietsophangsystemen.nl vonden we het gek dat dit probleem na zoveel jaren in fietsland Nederland nog niet was opgelost. Daarom staken we de koppen bij elkaar en vroegen we slimme mensen uit heel Europa om hun ideeën en producten met ons te delen.

Het resultaat is een webshop vol met artikelen om je fiets thuis op te bergen. Automatische systemen die je fiets optakelen, muurbeugels en minimalistisch design. We dachten: als je je fiets wil opbergen hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar toch verrassen onze ontwerpers ons elke keer weer met de mooiste en meest vernieuwende producten. Doordat we samenwerken met Europese ontwerpers, is er ook veel oog voor design en duurzaamheid. Want als je je fiets dan toch in het zicht hang, kan het er maar beter ook goed uitzien.

Lees meer over onze merken

Veelgestelde vragen

Fietsen hebben vaak een onhandig formaat. Ze zijn niet per se groot, maar staan al gauw in de weg. Zeker als je er meerdere hebt. Denk iets hoger en je hebt ruimte genoeg. Daarom maken de meeste fietsopbergsystemen gebruik van hoogte. Met een beugel, elektrische lift of takelsysteem, hang je hiermee je fiets op. Zo staat hij niet meer in de weg.

Het mooie van fietsophangsystemen is dat ze vrijwel overal kunnen. In je schuur, berging, garage, trapgat en zelfs in een woon- of slaapkamer. Want zeker als je een fietsopbergsysteem zoekt, heb je ruimte wellicht niet in overvloed. We helpen je het juiste fietsophangsysteem te vinden voor jouw fiets. Bijvoorbeeld een muurbeugel voor je fiets die past in je gang, maar ook een lift waarmee je zware elektrische fiets ophangen vanzelfsprekend wordt.

Wat anderen zeggen

Ben jij er klaar voor?