Macmilano

Esthetiek

Op basis van een passie voor interieurontwerp en diepgaande kennis van productontwikkeling, probeert Macmilano tijdloze, elegante en vaak industrieveranderende home fashion items te creëren. Onze ontwerpfilosofie mag dan globaal zijn, al onze producten worden ontworpen en getest door onze eigen ontwerpers in België. 

Duurzaam vakmanschap

Bij de inkoop van onze grondstoffen en afwerkingen zijn we erin geslaagd om een netwerk van lokale leveranciers te contracteren die dezelfde visie hebben als het gaat om kwaliteit, sociale en milieunormen. Ze verenigen een passie voor esthetiek en techniek met duurzame en ethische productie.

Klanttevredenheid

Bij Macmilano creëren ze hoogwaardige afwerking en combineren ze de beste high-end materialen om producten te ontwerpen die langer meegaan dan rages en trends. Macmilano laat al hun waarden samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken: de tevredenheid van de klanten.

Veelgestelde vragen

Fietsen hebben vaak een onhandig formaat. Ze zijn niet per se groot, maar staan al gauw in de weg. Zeker als je er meerdere hebt. Denk iets hoger en je hebt ruimte genoeg. Daarom maken de meeste fietsopbergsystemen gebruik van hoogte. Met een beugel, elektrische lift of takelsysteem, hang je hiermee je fiets op. Zo staat hij niet meer in de weg.

Het mooie van fietsophangsystemen is dat ze vrijwel overal kunnen. In je schuur, berging, garage, trapgat en zelfs in een woon- of slaapkamer. Want zeker als je een fietsopbergsysteem zoekt, heb je ruimte wellicht niet in overvloed. We helpen je het juiste fietsophangsysteem te vinden voor jouw fiets. Bijvoorbeeld een muurbeugel voor je fiets die past in je gang, maar ook een lift waarmee je zware elektrische fiets ophangen vanzelfsprekend wordt.

Wat anderen zeggen

Ben jij er klaar voor?