tons

Geen verspilling

Tons is geboren uit twee dingen. De liefde voor wielrennen op de weg – alles wat met fietsen en fitness te maken heeft, en een verlangen om op een andere manier mooie producten te bouwen. 

Daarom bouwen we alles op bestelling, op onze eigen printfarms, met behulp van ons eigen aangepaste, premium printfilament.

Geen overproductie, geen voorraad, geen verspilling.

Plastic Fantastic

Ons printmateriaal wordt speciaal voor ons doel op maat gemaakt door de Nederlandse en wereldberoemde filamentmaker ColorFabb.

Het heet Tons biopolymeer™.
Het is verstandig in elke mogelijke statistiek en het ziet er goed uit.

Sterk
Licht
Biologisch afbreekbaar

Klimaatneutraal

In klimaatperspectief is het beste wat je kunt doen, helemaal geen fitnessstand kopen. Stapel wat boeken op elkaar of laat je partner je laptop een paar uur vasthouden. Dat zal mogelijk ook iets goeds doen voor je relatie. Maar als je je realiseert dat je echt een stand nodig hebt, koop dan bij Tons:

Ontworpen, geproduceerd en zo zuinig mogelijk verpakt. En ontworpen met de acceptatie van uw partners in gedachten.

Veelgestelde vragen

Fietsen hebben vaak een onhandig formaat. Ze zijn niet per se groot, maar staan al gauw in de weg. Zeker als je er meerdere hebt. Denk iets hoger en je hebt ruimte genoeg. Daarom maken de meeste fietsopbergsystemen gebruik van hoogte. Met een beugel, elektrische lift of takelsysteem, hang je hiermee je fiets op. Zo staat hij niet meer in de weg.

Het mooie van fietsophangsystemen is dat ze vrijwel overal kunnen. In je schuur, berging, garage, trapgat en zelfs in een woon- of slaapkamer. Want zeker als je een fietsopbergsysteem zoekt, heb je ruimte wellicht niet in overvloed. We helpen je het juiste fietsophangsysteem te vinden voor jouw fiets. Bijvoorbeeld een muurbeugel voor je fiets die past in je gang, maar ook een lift waarmee je zware elektrische fiets ophangen vanzelfsprekend wordt.

Wat anderen zeggen

Ben jij er klaar voor?