PARAX

Innovatieve producten

PARAX ontwikkelt innovatieve producten en hecht veel belang aan lokale en verantwoorde productie. We werken zelfstandig in onze werkplaats in Bönen en met verschillende partnerbedrijven in NRW om de
metalen onderdelen voor onze fietsmuurbeugels te produceren.

Duurzaamheid

In onze werkplaats voeren we het houtwerk uit, verpakken we schroefzakken, maken
we boorsjablonen, verwerken we metalen onderdelen en zetten we ons logo op de producten. We zijn er trots op dat we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan bij de verpakking van onze producten en geen plastic gebruiken.

Hoge kwaliteitsnormen

Samenwerken aan de productie versterkt de cohesie in ons team en helpt ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier niet alleen unieke producten produceren, maar ook een positieve bijdrage leveren aan maatschappij en milieu.

Veelgestelde vragen

Fietsen hebben vaak een onhandig formaat. Ze zijn niet per se groot, maar staan al gauw in de weg. Zeker als je er meerdere hebt. Denk iets hoger en je hebt ruimte genoeg. Daarom maken de meeste fietsopbergsystemen gebruik van hoogte. Met een beugel, elektrische lift of takelsysteem, hang je hiermee je fiets op. Zo staat hij niet meer in de weg.

Het mooie van fietsophangsystemen is dat ze vrijwel overal kunnen. In je schuur, berging, garage, trapgat en zelfs in een woon- of slaapkamer. Want zeker als je een fietsopbergsysteem zoekt, heb je ruimte wellicht niet in overvloed. We helpen je het juiste fietsophangsysteem te vinden voor jouw fiets. Bijvoorbeeld een muurbeugel voor je fiets die past in je gang, maar ook een lift waarmee je zware elektrische fiets ophangen vanzelfsprekend wordt.

Wat anderen zeggen

Ben jij er klaar voor?