ORION

Fietsenrekken

Ze zijn een onmisbaar onderdeel geworden van de moderne stedelijke infrastructuur omdat ze kunnen worden gebruikt om tweewielers zoals racefietsen, mountainbikes of e-bikes snel en veilig te parkeren. Hier vindt u hoogwaardige fietsenrekken en fietsenstallingssystemen voor uw specifieke toepassing.

Innovatie

INNOVATIE betekent voortdurend op zoek zijn naar nieuwe, betere oplossingen. INNOVATIEVE producten zijn de perfecte oplossing in steeds meer globaliserende markten. We ontwikkelen in dialoog met onze klanten, trouw aan het principe van moderne marketing “van de markt, naar de markt”.

Technologie

Vooral op het gebied van technologie is het belangrijk om bestaande kennis te bundelen in zogenaamde resource pools om verdere ontwikkeling te garanderen die aansluit bij de behoeften van de markt.

Veelgestelde vragen

Fietsen hebben vaak een onhandig formaat. Ze zijn niet per se groot, maar staan al gauw in de weg. Zeker als je er meerdere hebt. Denk iets hoger en je hebt ruimte genoeg. Daarom maken de meeste fietsopbergsystemen gebruik van hoogte. Met een beugel, elektrische lift of takelsysteem, hang je hiermee je fiets op. Zo staat hij niet meer in de weg.

Het mooie van fietsophangsystemen is dat ze vrijwel overal kunnen. In je schuur, berging, garage, trapgat en zelfs in een woon- of slaapkamer. Want zeker als je een fietsopbergsysteem zoekt, heb je ruimte wellicht niet in overvloed. We helpen je het juiste fietsophangsysteem te vinden voor jouw fiets. Bijvoorbeeld een muurbeugel voor je fiets die past in je gang, maar ook een lift waarmee je zware elektrische fiets ophangen vanzelfsprekend wordt.

Wat anderen zeggen

Ben jij er klaar voor?