PARKIS

Ruimtebesparing

Als u op zoek bent naar een ruimtebesparende manier om uw fietsen op te bergen, dan is een verticale fietsendrager – fietslift de perfecte oplossing. PARKIS biedt producten die zijn ontworpen om de verticale ruimte optimaal te benutten en het gemakkelijker te maken om uw fietsen op te bergen. Hiermee kun je je fiets verticaal aan de muur hangen.

Hoogwaardige materialen

PARKIS verticale fietsendragers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn gebouwd om lang mee te gaan. Deze omvatten top-of-the-range aluminium en roestvrij staal, om er maar een paar te noemen. De racks zijn ook eenvoudig te installeren en beschikken over alle benodigde hardware.

Eenvoudig te installeren

Elk product wordt geleverd met een fysieke handleiding. Bovendien hebt u online toegang tot elke producthandleiding. Als u de instructies in de handleiding volgt, duurt het niet lang voordat u de PARKIS verticale fietssteun – standaard hebt ingesteld. Het heeft geen elektriciteit of stroom nodig. Het is milieuvriendelijk en gebruikt alleen mechanische functies en apparatuur om uw fietsen op te tillen en op te slaan.

Veelgestelde vragen

Fietsen hebben vaak een onhandig formaat. Ze zijn niet per se groot, maar staan al gauw in de weg. Zeker als je er meerdere hebt. Denk iets hoger en je hebt ruimte genoeg. Daarom maken de meeste fietsopbergsystemen gebruik van hoogte. Met een beugel, elektrische lift of takelsysteem, hang je hiermee je fiets op. Zo staat hij niet meer in de weg.

Het mooie van fietsophangsystemen is dat ze vrijwel overal kunnen. In je schuur, berging, garage, trapgat en zelfs in een woon- of slaapkamer. Want zeker als je een fietsopbergsysteem zoekt, heb je ruimte wellicht niet in overvloed. We helpen je het juiste fietsophangsysteem te vinden voor jouw fiets. Bijvoorbeeld een muurbeugel voor je fiets die past in je gang, maar ook een lift waarmee je zware elektrische fiets ophangen vanzelfsprekend wordt.

Wat anderen zeggen

Ben jij er klaar voor?