MTB HOPPER

Het idee

Het MTB HOPPER idee werd een paar jaar geleden geboren. Het is ontworpen door rijders die talloze jaren multidisciplinaire ervaring hebben en mountainbiken is hun levensstijl!

Vele mogelijkheden

Een fietsstandaard die uw fiets zijwaarts, verticaal kan houden en zelfs kan worden gebruikt voor kleine onderhoudstaken. De fietsstandaard voorkomt krassen op muren en rommel in uw garage of thuis.

Wereldwijd erkend

Na vele prototypes en ruwe tests werd MTB HOPPER vrijgegeven en het wordt al erkend door lokale en wereldwijde gemeenschappen. Wij geloven dat ons product trainingen en evenementen naar een hoger niveau tilt.

Veelgestelde vragen

Fietsen hebben vaak een onhandig formaat. Ze zijn niet per se groot, maar staan al gauw in de weg. Zeker als je er meerdere hebt. Denk iets hoger en je hebt ruimte genoeg. Daarom maken de meeste fietsopbergsystemen gebruik van hoogte. Met een beugel, elektrische lift of takelsysteem, hang je hiermee je fiets op. Zo staat hij niet meer in de weg.

Het mooie van fietsophangsystemen is dat ze vrijwel overal kunnen. In je schuur, berging, garage, trapgat en zelfs in een woon- of slaapkamer. Want zeker als je een fietsopbergsysteem zoekt, heb je ruimte wellicht niet in overvloed. We helpen je het juiste fietsophangsysteem te vinden voor jouw fiets. Bijvoorbeeld een muurbeugel voor je fiets die past in je gang, maar ook een lift waarmee je zware elektrische fiets ophangen vanzelfsprekend wordt.

Wat anderen zeggen

Ben jij er klaar voor?