Fiets ophangen aan het plafond

Bespaar ruimte

Duurzaam

Veilige bevestiging

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Inhoudsopgave

Vierkante meters heb je eigenlijk nooit genoeg. Je fiets is bovendien maar een onhandig ding, wanneer je er niet op zit. Maar waarom niet de ruimte in de hoogte benutten? Je fiets ophangen aan het plafond is meestal prima mogelijk en de ruimte eronder kun je vaak nog prima gebruiken. Een fantastische oplossing; bovendien hoef je niet zelf het wiel uit te vinden. Hier vind je diverse soorten fietsophangsystemen voor plafonds. Die hoef je alleen nog maar te bevestigen en je kunt je fiets er gelijk aan ophangen.

Kant-en-klaar fietsophangsysteem voor plafonds

We bieden volop keuze aan ophangsystemen voor je fiets. Maar wanneer je je fiets aan het plafond wil hangen, moet zo’n systeem vooral niet te ingewikkeld zijn. Liefst iets dat je direct kunt bevestigen en dat vrijwel overal past. Zulke oplossingen vind je bij ons volop. Zo maak je jouw fiets overal passend. In een schuur of garage, maar evengoed in een trapgat of zelfs in de woonkamer of slaapkamer. Op zo’n manier bovendien dat het nauwelijks opvalt. Tenzij je juist wél wil dat je fiets opvalt. Daarvoor hebben we verschillende mooie designoplossingen.

Fietsophangsysteem voor plafonds kopen?

Jouw racefiets, mountainbike en zelfs je stadsfiets en e-bike hang je gewoon aan het plafond. Met een kant-en-klaar systeem heb je altijd de juiste oplossing voor jouw fiets. Heel makkelijk en klaar voor montage. Je fiets ophangen aan het plafonds was nog nooit zo logisch. Dus maak je keuze en kies jouw favoriete fietsophangsysteem voor het plafond waaraan jij je fiets wil ophangen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De ideale hoogte is zodanig dat de wielen van de fiets net de grond niet raken. Dit maakt het gemakkelijk om de fiets te pakken zonder dat je helemaal hoeft te bukken of te rekken.

Als je de juiste haken met beschermende coating gebruikt en de fiets correct plaatst, zal het frame niet beschadigd raken.

Fietsen hebben vaak een onhandig formaat. Ze zijn niet per se groot, maar staan al gauw in de weg. Zeker als je er meerdere hebt. Denk iets hoger en je hebt ruimte genoeg. Daarom maken de meeste fietsopbergsystemen gebruik van hoogte. Met een beugel, elektrische lift of takelsysteem, hang je hiermee je fiets op. Zo staat hij niet meer in de weg.

Het mooie van fietsophangsystemen is dat ze vrijwel overal kunnen. In je schuur, berging, garage, trapgat en zelfs in een woon- of slaapkamer. Want zeker als je een fietsopbergsysteem zoekt, heb je ruimte wellicht niet in overvloed. We helpen je het juiste fietsophangsysteem te vinden voor jouw fiets. Bijvoorbeeld een muurbeugel voor je fiets die past in je gang, maar ook een lift waarmee je zware elektrische fiets ophangen vanzelfsprekend wordt.