Fiets ophangen in de schuur of garage

Bespaar ruimte

Duurzaam

Veilige bevestiging

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Inhoudsopgave

Handig! Een schuur of garage om je spullen in op te bergen. Bezoek komt er zelden, dus dat hoeft niet eens altijd netjes. Toch houdt niemand van een rommelige berging. Zeker niet omdat je hier doorgaans ook je fietsen bewaart. Iedereen kent de ergernis van slecht geplaatste of vallende fietsen. Met name de jongere leden van het gezin zetten hun fiets niet altijd even goed weg. Een fiets ophangen in je schuur wordt stukken makkelijker met een fietsophangsysteen. Zo kun je fietsen verticaal ophangen, maar ook horizontaal. Net wat makkelijker past in jouw berging.

Kant-en-klaar fietsophangsysteem voor bergingen

Als gemak is wat je zoekt, wil je ook niet te veel tijd kwijt zijn aan de montage van je fietsophangsysteem. Gewoon iets waarmee een of meerdere fietsen makkelijk kwijt kunt, door hooguit een paar schroeven of beugels te bevestigen. Wij hebben gelukkig met je meegedacht. Hier vind je diverse systemen om fietsen op te hangen in de schuur, die uit niet meer bestaan dan een of enkele beugels. Zowel voor plafond als muur, dus kijk wat voor jou het makkelijkst is en bestel een geschikt fietsophangsysteem voor je schuur of garage.

Fiets ophangen in garage?

Of het je nou om ruimte te doen is of het behoud van je fiets – of allebei – je vindt hier altijd het juiste fietsophangsysteem voor je garage of schuur. Handige beugels voor een racefiets of mountainbike, een takel voor je stadsfiets of je fiets verticaal ophangen met automatische systemen die ideaal zijn voor een zwaardere elektrische fiets. Voor elke fiets en garage hebben wij de perfecte oplossing.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De ideale hoogte is zodanig dat de wielen van de fiets net de grond niet raken. Dit maakt het gemakkelijk om de fiets te pakken zonder dat je helemaal hoeft te bukken of te rekken.

Als je de juiste haken met beschermende coating gebruikt en de fiets correct plaatst, zal het frame niet beschadigd raken.

Fietsen hebben vaak een onhandig formaat. Ze zijn niet per se groot, maar staan al gauw in de weg. Zeker als je er meerdere hebt. Denk iets hoger en je hebt ruimte genoeg. Daarom maken de meeste fietsopbergsystemen gebruik van hoogte. Met een beugel, elektrische lift of takelsysteem, hang je hiermee je fiets op. Zo staat hij niet meer in de weg.

Het mooie van fietsophangsystemen is dat ze vrijwel overal kunnen. In je schuur, berging, garage, trapgat en zelfs in een woon- of slaapkamer. Want zeker als je een fietsopbergsysteem zoekt, heb je ruimte wellicht niet in overvloed. We helpen je het juiste fietsophangsysteem te vinden voor jouw fiets. Bijvoorbeeld een muurbeugel voor je fiets die past in je gang, maar ook een lift waarmee je zware elektrische fiets ophangen vanzelfsprekend wordt.